Over Dian

Al van jongs af aan fascineren mensen mij. Wat houdt iemand bezig? Wat voor keuzes maakt iemand en waarom? Het is fijn om iemand intens gelukkig te zien maar ook mooi om er voor iemand te zijn in tijden van tegenspoed. Omdat ik intuïtief ben ingesteld voel ik meestal aan dat er iets is en volgt een gesprek als vanzelf. Vaak ontstaan gesprekken omdat iemand zijn hart wil luchten of gewoon behoefte heeft aan reflectie en balans. Kernwoorden hierbij zijn: oprechte belangstelling, rust, integriteit en weerspiegeling.

Passie voor de mens dus.

Dat is ook de rode draad in mijn werkzame leven. Meer dan 27 jaar ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding. Arbeidsbemiddeling voor nagenoeg alle functies tot en met directieniveau, voor zowel profit- als non-profitorganisaties. Tevens (commercieel) manager, loopbaan- en mobiliteitscoach en talent development. In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd: van oorsprong een paramedische HBO studie, en in de vele jaren daarna diverse management trainingen, specifieke gesprekstechnieken, Academisch Coach (NOBCO gecertificeerd), geaccrediteerd Insights Practitioner, Symbool Kaarten en binnenkort ook Systemisch Werken.

Daarnaast heeft het leven mij meerdere stevige, maar uiteindelijk hele mooie uitdagingen geboden. Die levenservaring blijkt ook waardevol te zijn voor mijn rol als coach.